Wij zijn Pixville.

Wij zijn videomarketing bureau gespecialiseerd
in storytelling en advertising.

Pixville laat uw business groeien

Is uw onderneming of organisatie online voldoende vindbaar en zichtbaar? Wilt u meer leads en afspraken met potentiële klanten? Pixville geeft u een duw in de rug. Wij schrijven verhalen op maat van uw doelgroep en focussen ons specifiek op uw toekomstige klanten. Zo maken deze snel kennis met de door u aangeboden oplossingen. Via video en social media advertising leiden wij de beoogde doelgroep naar uw webstek. Slim, efficiënt én vooral heel effectief. Een aanpak die onze opdrachtgevers aanspreekt en tal van leads oplevert.

Onze waarden

Doelgroepanalyse

Leuke ervaring

Of u nu vertrouwd bent met video of helemaal niet, Pixville verheft elke video of videocampagne tot een leuke ervaring. Met Pixville moet u niet aan de slag, met Pixville wilt u dat vooral.

Concept & creatie

Transparantie

Transparantie en vertrouwen zijn prioriteit. Pixvllle gelooft in sterke partnerships, langetermijndenken en kortetermijnresultaten.

Resultaatgedreven

Onze liefde voor video storytelling is onstuitbaar, zeker met klantenresultaten in het vizier.

Tielman Dewaele

Uw videoproducer & videomarketing expert

Mijn naam is Tielman Dewaele. Ik ben expert in strategie en productie van video’s. Vanuit mijn eindeloze geestdrift voor videoverhalen ontwikkelde ik een aanpak die bedrijven en organisaties naar waarde weten te schatten.
Video advertentie campagnes

Videomarketing campagnes

Op zoek naar een manier om in korte tijd het vertrouwen te winnen bij potentiële klanten? 
Met een gerichte videomarketingcampagne realiseren wij een professionele content tot bij  uw doelgroep via social media advertising campagne.

HR videocampagne

Vindt u gewoon te weinig werknemers, ondanks diverse acties? Als bedrijf of organisatie is het belangrijker dan ooit om een eigen gezicht te hebben en een sterk werkgeversmerk te ontwikkelen.